Esittäytyminen

Työkseni ajan linja-autoa.

Aion kertoa työstä, mutta välttämättä en voi kirjoittaa kovinkaan värikkäästi, ainakaan yksittäisistä matkustajista, kollegoista, tai muista henkilöistä, elleivät he sitä nimenomaan halua.

Tunnustan ja tiedän, että Bussi-Esko ja Nysse tulee! olivat täällä ensin. Aika näyttää, saanko tarjottua erilaista näkökulmaa, vai astunko tahattomasti heidän varpaisiinsa.

Harrastuksekseni ajan linja-autoa.

Luokittelen itseni joukkoliikenneharrastajaksi. Eniten olen mukana Suomen Linja-autohistoriallisen Seuran toiminnassa. Kesäisin ajelen museobusseilla pieniä, aiheeseen liittyviä tilausajoja, mutta pääosa kilometreistä kertyy siirtoajoista hallista toiseen ja jäsenistön kuljettamisesta esimerkiksi talkoisiin.

Myös muut joukkoliikennemuodot ja liikenne ylipäänsäkin ja niiden historia kiinnostavat. Laaja-alaisuuden kääntöpuoli on, että ihan kaikkeen ei tule aina paneuduttua kovin syvällisesti. Toisaalta harrastukseni on kausittsista, välillä perehdyn johonkin aiheeseen hyvinkin perusteellisesti.

Muutenkin minulla on tapana rönsyillä ja eksyä aiheesta, mutta kyllähän maailmassa avainsanoja ja kategorioita riittää.

Kaikki lomamatkanikin useimmiten ovat joukkoliikenneaiheisia, tai vaikkeivät olisikaan, pannaan sisältämään jotain joukkoliikenteeseen liittyvää. Jos ei muuten, niin matkustamalla jollakin paikallisella kulkineella.

Harrastusaiheisia kirjoituksia pitäisi syntyä ainakin matkaraporttien muodossa.

Muu aika täyttyy sanaristikoiden ratkonnasta, ja silloin tällöin myös ohjelmoin Pascalilla, mutta niistä tuskin kirjoitan yhtä paljon kuin muista tässä mainituista aiheista.

En lupaa kirjoittaa jostakin aiheesta. En lupaa olla kirjoittamatta jostakin aiheesta. Haavekuvissa kirjoitan kerran viikossa. Aluksi saattaa olla hieman tiheämpää, koska talvilomailen Stuttgartin maisemissa, mutta sen jälkeinen tahti on arvoitus minullekin.
Kirjoitan itseäni varten, ja ihan kiva jos joku muukin sattuu lukemaan.

Ja lopuksi disclaimer:

Nämä kirjoitukset edustavat vain ja ainoastaan omia ajatuksiani. Ne eivät ole yhdenkään yhtiön, yhdistyksen, yhtymän, tai muun sellaisen, jonka kanssa olen tavalla tai toisella tekemisissä kantoja.

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.