Linjakilpidementia

Osui kohdalle semmoinen auto, joka oireiden perusteella oli unohtanut, miten linjanumeroja ja määränpäätekstejä näytetään. Kilvet kyllä toimivat, ja yhteys niiden ja ohjausyksikön välillä oli auki, koska ohjausyksikön buuttausteksti näkyi kilvissä. Ohjausyksikkö löysi muististaan kaikki linjat ja tekstit, mutta mitään niistä se ei suostunut kilvissä näyttämään.

Huomasin asian tietenkin vasta ensimmäisellä päätepysäkillä, kun siitä ensimmäinen matkustaja huomautti. Pirautin pikavalinnalla esimiehelle, joka tuotti seuraavalle päätepysäkille toisen auton.

Yksi sivu piti kuitenkin ajaa ilman linjakilpiä. Palveluohje ei mainitse, kuinka sellaisessa tilanteessa toimitaan, mutta järkevää on suhtautua kaikkiin matkustajiin kuin nämä olisivat sokeita, toisin sanoen pysähtyä joka pysäkillä, jolla joku on odottamassa, ja kertoa, mikä linja on kyseessä ja minne se menee. Onneksi oli rauhallinen aika päivästä, ei paljon matkustajia eikä muuta liikennettä.

Useammin kuin autoon linjakilpidementia iskee kuljettajaan, eli unohdan vaihtaa määränpäätekstin päätepysäkillä, tai unohdan muistaneeni vaihtaa määränpäätekstin päätepysäkillä.

Kategoria(t): Työnteko Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.