Pysäkkiaikataulu johti harhaan

Eräänä kesäyönä olin lopettelemassa linjan ajamista. Kyseinen linja on sellainen, että päätepysäkiltä lähdettyään se tekee pitkän, yksisuuntaisen lenkin palvelemassaan lähiössä. Viimeinen keskustan suunnasta tuleva lähtö kiertää lähiölenkin, ja lähtee sen jälkeen tyhjänä varikolle.

HSL:n tietojärjestelmistä oli päässyt päätepysäkkilenkin varrelle tulostumaan sellaiset aikataulut, joissa tuolla viimeisellä lenkinkiertonysällä oli suuri todennäköisyys väärinkäsittyä takaisin keskustaan meneviin vuoroon.

Ja kuinka ollakaan, juuri se kaikkein väärin käsitys oli päässyt muodostumaan eräälle matkustajalle. Päädyin kuljettamaan hänet nukkumalähiöstä ihmisten ilmoille. (Muita vaihtoehtoja olisivat olleet kallis taksi tai kymmenien kilometrien apostolinkyyti.)

Lähetin asiasta palautetta HSL:lle.

Syysaikataulujen alettua olin jälleen samassa lähiössä ajelemassa muutaman kierroksen. Voin ilokseni todeta, että palautteella oli vaikutusta, eikä tuota haamulähtöä enää löydy mistään matkustajille jaettavasta aikataulumateriaalista. Täten haluankin kiittää HSL:ää: kiitos, HSL.

Kategoria(t): Työnteko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.