Oikaisuja

Muutamasta artikkelista on jäänyt muutama juttu pois, ja nyt oikaisen, oikeastaan lisään, ne.

Ensinnäkin aamukäynnistysjutun (Herrasmiehet, käynnistäkää moottorinne) otsikosta meni kaikki teho, koska unohdin mainita, että sijaisaamukäynnistäjäminälleni ei ole tarjottu normaalista eroavaa työasua. Se tarkoittaa, että starttailen autoja normityöasussani, kraka kaulassa, herrasmiehen tapaan.

Aamukäynnistystehtävien jälkeen pitää vielä ajaa muutama kierros linjaa, joka päivä samat lähdöt. Auto, jolla nämä lähdöt ajetaan, on tavanomaista polttoainesyöpömpi, joten ilmeisesti juuri se näkyy ajotapa- ja polttoaineenkulutustilastossani piikkinä. Viime viikolla tein muitakin kuin aamukäynnistystyöpäiviä, joten kulutuskin on maltillisempi.

Toinen unohtamani juttu olisi pitänyt mainita tilastoartikkelissa (Tilastoja), nimittäin se, että tuo kaavio päivittyy sitä mukaa kun saan kirjattua tuloksia ylös.

Töissä olen onneksi aina muistanut ajaa oikeaan suuntaan, toisin kuin eräs kollega, joka oli harhautunut reitiltä, joka tekee niillä main eräänlaisen koukkauksen. Hän toimi aivan oikein, eli etsi seuraavan turvallisen paikan, jossa pääsi kääntymään takaisin tulosuuntaan. Sattumalta tuosta samasta liikenneympyrästä hän olisi voinut jatkaa omaa reittiään eteenpäinkin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, mutta oikein toimiminen jatkui, ja hän palasi palvelemaan välille jääneet pysäkitkin. Lisäbonuksena hän jopa otti väärän reittiosuuden pysäkeiltä matkustajia kyytiin. Houkutus oikaista oli varmasti suuri, mutta ammattitaito otti vallan ja syntyikin ”negatiivinen oikaisu”.

Kategoria(t): Työnteko Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.