Ajoajoista

Sunnuntaina vietin aikaa mm. linjalla 730, jossa näin kesäaikaan on sunnuntaisin ajoaikaa päästä päähän tasan tunti. Ehdin kylläkin ajaa vain puolisentoista kierrosta, mutta sinäkin aikana pääsi jo tunnelmaan.

Ainoa kokonainen sivuni Helsingistä päin sujui vielä niin hyvin, että Vantaan päätepysäkille jäi viitisen minuuttia aikaa. Helsinkiin päin oli menossa enemmän matkustajia kuin päinvastaiseen suuntaan, ja lippujakin meni enemmän. Muutamaa henkilöä jouduin neuvomaan tavallista enemmän, ja Helsingin päässä kaikki liikennevalotkin tuntuivat olevan minua vastaan. Uudelle kierrokselle lähdin aavistuksen myöhässä, eli ajoaika ei noissa olosuhteissa enää riittänytkään.

Eilen ja tänään olen ajanut h93:sta. Siellä ajetaan joka toinen sivu K-versiona Karhusaaren kautta, ja joka toinen sivu suoraan Uutta Porvoontietä. Aikataulu on suunniteltu siten, että auto ehtii Landbohon korkeintaan muutamaa minuuttia ennen lähtöaikaa, ja koko kierrokseen on varattu tunti.

Joka kierroksen jälkeen jäi Itäkeskukseen kymmenisen minuuttia aikaa.

Vaikka kumpikin linja on minun mieleeni, niin ainakin tällä hetkellä aja mieluummin h93:sta, koska siellä aikataulupaine on pienempi.

Tänään olen vielä 93-kierrosten jälkeen jäänyt varalle. Pikkuvarikon työnjohtajat ovat jo lähteneet kotiin, joten istun työsuhdepuhelimen ääressä odottamassa soittoa päävarikolta, ja yritän saada ajan kulumaan mahdollisten autonvaihtojen välillä.

Kategoria(t): Työnteko Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.