Runkolinjaa kaikitta herkuitta

Runkolinjan ajamiseen kalenteriviikko päättyikin. Ajan mielelläni runkolinjan oransseja busseja, koska ne ovat vielä uuden tuntuisia, vaikka niillä onkin jo vuoden verran ikää, ja niissä on paljon sellaisia ominaisuuksia, jotka eivät ole välttämättömiä ajamisen kannalta, mutta jotka helpottavat elämää huomattavasti. Kai sitä lyhyesti voisi sanoa, etteivät ole mitään karvalakkimalleja.

Sunnuntaina kuitenkin kävi niin, että en syystä tai toisesta voinut käyttää joitakin ominaisuuksia, joten jouduin oldskool-henkisesti turvautumaan vanhoihin konsteihin.

Ensimmäinen asia menee omaan piikkiini: Huomasin, että olin unohtanut musiikkimuistitikkuni kotiin, ja minun piti tyytyä kuuntelemaan vanhanaikaisesti radiota. Mikään kanava ei soittanut oikeanlaista musiikkia sillä hetkellä, eikä edes merisää sytyttänyt, joten suljin koko toosan loppupäiväksi.

Erään bussin keski- ja takaovia kuvaavien kameroiden kuvan näyttävä monitori ei toiminut. Jouduin siis tihrustelemaan vanhanaikaisesti peilien avulla, onko kyydistä tai kyytiin nousemassa vielä ihmisiä. Etuovi ei ole kamera- eikä peilivalvottu, koska sitä ei kukaan käytä sen näkee omin silminkin.

Sunnuntaina myöskään Helmi-laitteen aikataulunäyttö ei näyttänyt oikeita aikoja. Runkolinjan muutamien väliaikapisteiden kohdalla jouduin siis lukemaan vanhanaikaisesti paperiaikataulusta, olenko myöhässä, vai pitääkö odottaa hetken aikaa.

Onneksi Helmi-laitteen liikennevaloetuuspuoli toimi ongelmitta. Sehän se olisikin ollut, jos olisin joutunut vanhanaikaisesti pysähtelemään punaisiin valoihin.

Kategoria(t): Työnteko Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.