Ulosajovalvojasta epäjärjestäjäksi

Työvuorolistaan oli merkitty ajettavaksi erästä poikittaislinjaa, mutta ajojärjestely soitti, ja halusi minut ulosajovalvojaksi.

Käytännössä istuin siis varikolla ja merkitsin yksi risti kaksi -menetelmällä muistiin töihin ilmoittautuneet kuljettajat. Jos joku olisi jättänyt ilmoittautumatta (kukaan ei jättänyt), olisin joutunut itse lähtemään linjalle.

Pääsin minä näyttämään nokkaani uloskin, koska päivän aikana kävin vaihtamassa ehjän auton risan tilalle. Se ei asiakaspalvelun puolesta mennyt ihan kuin eräässä vaasalaisvillassa.

Saavuin päätepysäkille, jolla vaihto suoritettiin, ja heti perässäni tulikin se rikkoutunut auto, joka minun piti viedä takaisin varikolle. ”Tämähän meni hyvin”, ajattelin, kun ajoin pysäkkialueen keulille, mutta sanoin kuitenkin kyytiin pyrkiville matkustajille, että odottaisivat hetken, kunnes varsinainen kuljettaja pääsee paikalle. Heti kun selkäni käänsin, he menivätkin jo sisään autoon, josta olivat sisävalot ja linjakilvetkin vielä pois päältä.

Kaikki olisikin ollut hyvin, mutta nyt kävikin niin, että ennen tuomani auton lähtöaikaa oli vielä lähdössä ruuhkavuoron auto, joka tuli varikolta muutaman minuutin minun jälkeeni, ja nyt se odotteli tyhjänä kahden muun auton perässä. Sen kuljettajalle saatiin tieto, että sen kyytiin aikovat matkustajat olivat toisessa autossa, ja matkustajille saatiin tieto, että aikaisemminkin lähteviä busseja on tarjolla, mutta joutuivathan he tässä tilanteessa vähän pompotelluiksi. Pahoitteluni.

Kategoria(t): Työnteko Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.