Rahastuslaite- ja puhelinhankaluuksia

Yhteen aikaan meillä oli sumaksi asti rahastuslaitteita, jotka lukittuivat, koska edellisestä tiedonsiirrosta oli kulunut liian kauan aikaa.

Rahastuslaite on yhteydessä keskusjärjestelmään radioteitse joka yö. Sitä en tiedä tarkkaan, mitä tietoa siirtyy, mutta voisin kuvitella, että rahastuslaite lähettää varmuuskopion siitä, millaisia lippuja on myyty, ja keskusjärjestelmästä tulee laitteeseen tietoa mm. lippujen hinnoista ja aikatauluista. Nyt sitten ilmeisesti jokin varikon tukiasema oli pois pelistä, ja varikkotiedonsiirtoa ei tapahtunut.

Minä sain joka tapauksessa ajettavakseni auton, jonka etälukija (matkustajien käyttämä pömpeli) oli kääräisty biojätepussiin. Kuulemma asiasta oli ilmoitettu työnjohtajalle, mutta päätin kuitenkin soittaa tukihenkilöstölle minäkin.

Onneksi on siisti sisätyö... Yritin etsiä kuvaa autopuhelimen luurista, mutta vedin vesiperän, mutta esiintyhän tässä sentään "vanhan" mallinen radiopuhelin.

Onneksi on siisti sisätyö… Yritin etsiä kuvaa autopuhelimen luurista, mutta vedin vesiperän. Esiintyhän tässä sentään ”vanhan” mallinen radiopuhelin.

Auton oman matkapuhelimen pikavalinnassa olikin pomon numero. Hands-free-kaiuttimen kautta kuuntelin, kun puhelu hälytti, ja kun siihen vastattiin, päätin siirtyä käyttämään luuria. Se oli virhe, sillä johto oli kietoutunut roskiksen ja muiden sisustuselementtien ympärille, ja luurin sai noin kahdenkymmenen sentin päähän pidikkeestään.

Seurasi mielenkiintoista akrobatiaa, kun yhtäaikaa yritin vasemmalla korvalla puhua puhelimeen ja oikealla kädellä suorittaa puhelimitse saadun ohjeistuksen mukaisia toimenpiteitä mm. laitteiston nollauksesta. Tehtävää ei helpottanut puhelinlinjan huono äänenlaatu ja -voimakkuus. Sitä ei tarina kerro, miksi en pyytänyt esimiestä odottamaan hetken aikaa ja selvittänyt johtoa tai vaihtanut takaisin HF:n käyttöön, mutta sen muistan, että ei se laite niistä neuvoista huolimatta toennut. Todettiin, että vaihdetaan kun keritään, mutta minun aikana ei keritty. (Tähän loppuun vitsi villasta.)

Kategoria(t): Työnteko Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Rahastuslaite- ja puhelinhankaluuksia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.