Kolme pikku juttua

Tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään, mistä voisi kirjoitella pitempää tekstiä. Siksi tyydyn muutamiin lyhyisiin juttuihin.

maisema 2048

Kuva ei varsinaisesti liity tekstiin mitenkään. Joinakin hetkinä sitä on helppo arvostaa, että on töissä liikkuvassa maisemakonttorissa.

Ajelin erästä linjaa, ja kyytiin tuli jostakin reiästä juopunut matkustaja. Häiriötä ei aiheutettu, ja aavistelin, että hän on menossa erääseen matkan varren kohteeseen, joten päätin olla häntä hätistelemättä ulos. Siihen olisi mennyt aikaakin, ja jo ennestään olin myöhässä. Hän jäi istumaan lastenvaunutilaan, jonne en siinä autossa nähnyt peileistä kovin hyvin.

Matkan varrella alkoi haista palaneen käry, ja muu matkustaja tuli sanomaan, että nyt se kännikala siellä polttaa tupakkaa. Seuraavalla pysäkillä eräs pois jäävä matkustaja käskytti savukkeen ulos, ennen kuin ehdin itse nousta. Saamieni oppien mukaan annoin henkilön jatkaa matkaa, kun häiriön aiheuttaminen loppui, ja ilma pysyikin savuttomana siihen asti, kunnes hän jäi pois.

Eräänä toisena päivänä taasen oli joku unohtanut kännykkänsä autoon. Päätepysäkille jäi sillä kerralla reilusti taukoa, ja ei aikaakaan, kun jo puhelin pärähti soimaan. Hukkaajan isän numeron kautta saatiin sovittua aika ja paikka, jossa puhelin saatiin tuntomerkkejä vastaan palautettua omistajalleen.

Koiviston Auton tavat alkavat hiljalleen näkyä päivittäisessä toiminnassa. Nyt olemme saaneet entiseen nähden tarkennetut pukeutumisohjeet kesäksi, ja liivi ja villapaita on vaihdettu villatakkiin. Minun mielestäni liivi on kesävaate ja villatakki talvivaate, joten taidanpa kulkea kesällä melko paljon paitahihasillani. Lisäksi kravatista tuli uusi, vaaleamman sininen versio, joka ainakin minun silmääni on miellyttävämpi kuin vanha tumma sininen.

Paljon tunteita on herättänyt myös shortsikielto. Kukin reagoi siihen tavallaan, alla Bussi-Eskon esimerkki.

Kategoria(t): Työnteko Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.