Helpotus ja vaikeutus

Perjantaina olin aamun linjalla 14. Työpäiväni alkoi jo hieman ennen viittä, ja kuten tavallista, ennen aamuruuhkaa on varsin hiljaista ja rauhallista, saa ajella omaa tahtiaan.

Sitten aamun ensimmäinen risteilijä kiinnittyi Hernesaaren laituriin. 14:n pysäkillä näytti olevan parikymmentä turistia, kun ajoin siitä ohi vastakkaiseen suuntaan. Valmistauduin rantaan jääneen tauon aikana isoon rahastusurakkaan ja noin 5-10 minuutin myöhästymiseen.

Kävikin niin, että perässäni tuli myös linjan 14X auto, joka ehti lähteä päätepysäkiltä muutaman minuutin ennen minua, mikä helpotti omaa työtäni, koska se vei risteilijäturistit ja suuren osan muistakin matkustajista. Sain äksän kiinni lähes heti lähdettyäni, mutta ohitse en siitä päässyt, koska minunkin kyytiini nousi matkustajia, jotka olivat menossa Meilahden ja Munkkiniemen suunnalle. Kampin väliaikapisteellä jouduin kuitenkin seisomaan muutaman minuutin.

20160701_115550

Ruokatunnin jälkeen kävin kokeilemassa kierroksen verran 102:n ajamista. Muuten meni ihan hyvin, mutta Kamppiin palaaminen olikin hieman normaalia vaikeutetumpi prosessi. Transdevin 513 oli käryttänyt, tai kuulopuheiden mukaan jopa palanut, ja palohälytys esti kellariterminaaliin ajamiseen.

Olin sellaisessa paikassa, etten päässyt etsiytymään Kampin katuverkkoon, kuten poikkeusliikenneohjeet ohjastavat, joten jäin vain odottelemaan. Ohi ajanut poliisi kertoi meille jonottajille, että tuuletuksessa voi mennä 15-20 minuuttia.

Kun pääsin sisään luolaan, näin ongelmia aiheuttaneen auton vilaukselta, eikä se kovin pahoin palaneelta näyttänyt. Löysin myös vaihtokuljettajan, joka pääsi matkaan noin 10 minuuttia myöhässä. Onneksi 102:n aikataulu on päiväsaikaan sen verran löysä, että hän sai sen kiinni varmaan jo ensimmäisen kierroksen aikana.

Kategoria(t): Työnteko. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.